Beneficii de a fi membru CCBO

28.02.2021

Membrii C.C.B.O. beneficiaza de consultanta specializata in domeniul cresterii si educarii exemplarelor canine din rasele de ciobanesti belgieni si ciobanesc olandez. 

De asemenea, intrucat C.C.B.O. este membru A.Ch.R., membrii C.C.B.O. vor beneficia de reduceri ale taxelor de participare la expozitiile organizate sub egida F.C.I. si A.Ch.R., precum si de serviciile Cartii de Origine din cadrul A.Ch.R.


Pentru a deveni membru C.C.B.O. trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

1. Citeste cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si vezi daca esti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului.

2. In caz afirmativ, descarca si tipareste documentatia de inscriere in club disponibila mai jos sau la link-ul urmator https://ccbor.ro/storage/formulare_inscriere/2021-02-28%20procedura%20INSCRIERE%20CCBO%20ver.28feb2021.pdf

3. Completeaza cu litere MARI, in mod corespunzator, TOATE campurile si semneaza cererea de inscriere in asociatie, precum si Anexa 1 la aceasta cerere, care consta in Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal .

4. Bifeaza casuta din ultimul paragraf al Anexei 1 daca doresti sa primesti mesaje de reamintire privind obligatia de plata la termen a cotizatiei anuale si alte obligatii statutare sau legale, convocarile Adunarilor generale, functionarea Asociatiei, precum si orice alte comunicari privind activitatile si evenimentele desfasurate/organizate de Asociatie, prin utilizarea unor sisteme automate de apelare si comunicare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului. Te informam ca refuzul tau are drept consecinta doar netransmiterea mesajelor si comunicarilor mai sus mentionate. Retine deci, ca bifarea casutei este FACULTATIVA, in functie de optiunea ta de a primi sau nu aceste mesaje si comunicari!

5. Anexa 2 la cererea de inscriere o constituie copia certificata pentru conformitate cu originalul a actului tau de identitate, care poate fi, dupa caz:

 • cartea de identitate, pentru cetatenii romani cu domiciliul in Romania,

 • pasaportul, pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate,

 • cartea de identitate pentru cetatenii straini cu domiciliul in orice tara a Uniunii Europene,

 • pasaportul, pentru cetatenii straini cu domiciliul in afara Uniunii Europene,

 • permisul de sedere, pentru cetatenii straini cu resedinta in Romania.

Certificarea o vei realiza chiar tu, aplicand pe copie mentiunea ”copie certificata pentru conformitate cu originalul” SI semnatura ta sub aceasta mentiune.

6. Achita taxa de inscriere (400 lei) si cotizatia anuala (240 lei) in contul bancar RO23 BTRL RONC RT04 3539 4801, deschis de Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi la Banca Transilvania si apoi tipareste documentul de plata, care va constitui Anexa 3 la cererea de inscriere.

7. Transmite documentatia de inscriere, formata din:

 • originalul cererii de inscriere,

 • originalul infomarii privind prelucrarea datelor personale (Anexa 1),

 • certificata pentru conformitate cu originalul a actului tau de identitate (Anexa 2) si

 • copia documentului de plata a taxei de inscriere si a cotizatiei anuale (Anexa 3),

catre Secretariatul clubului, pe urmatoarele date de contact: Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi – Ilfov, Dudu (Chiajna), 077041, str. Salcamilor nr.20A, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392, NUMAI printr-un serviciu de curierat rapid (de preferinta Fan Curier), achitand taxele de expeditie.

Te informam ca documentele transmise prin serviciul Postei Romane NU pot fi prelutate, astfel incat iti vor fi returnate.

8. Pe cale de exceptie, documentatia poate fi transmisa SI PRIN EMAIL, pe adresa de posta electronica info@ccbor.ro, DACA SI NUMAI DACA sunt semnate cu un certificat digital de semnatura electronica extinsa si atasate mesajului email respectiv intr-un fisier parolat sau intr-o arhiva parolata de tip .RAR sau .ZIP, a carei parola, din considerente legate de protectia datelor cu caracter personal, va fi transmisa separat de mesajul email (telefonic, prin WhatsApp sau prin SMS la numarul telefon 0722-358.392).

ATENTIE! Daca vei transmite copii scanate care NU sunt semnate cu un certificat digital de semnatura electronica extinsa, atunci acestea NU vor fi luate in considerare, intrucat NU sunt conforme G.D.P.R., mesajele electronice la care sunt atasate urmand a fi sterse imediat ce au fost primite, fara nicio alta instiintare prealabila.

9. In acord cu procedura prevazuta la art. 7 din Statut, conducerea clubului va analiza rapid oportunitatea (re)asocierii cu tine, urmand a fi instiintat ulterior daca ai dobandit calitatea de membru.

10. DUPA ce ai dobandit calitatea de membru al clubului, intra pe site-ul oficial de internet al clubului http://ccbor.ro/register si inregistreaza-te ca utilizator al site-ului, urmand pasii existenti acolo.

11. Calitatea de utilizator al site-ului iti va fi acordata dupa verificarea datelor furnizate de tine, iar de la data activarii contului vei avea acces si la sectiunile din site care contin documentele interne ale clubului si/sau date cu caracter personal care trebuiesc protejate.

12. Atentie! obtinerea calitatii de membru in club NU inseamna ca ai obtinut si un cont de utilizator al site-ului de internet www.ccbor.ro, deci, DUPA ce ai fost instiintat ca dobandit calitatea de membru al clubului trebuie sa procedezi conform pct. 7 de mai sus.


Echipa C.C.B.O.

Formulare necesare pentru inscriere

# Titlu document Descarca
1 2021-02-28 procedura INSCRIERE CCBO ver.28feb2021.pdf

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
 • Bihor, Oradea

 • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
 • Ilfov, Dudu, 077041

 • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor