Beneficii de a fi membru CCBO

Membrii C.C.B.O. beneficiaza de consultanta specializata in domeniul cresterii si educarii exemplarelor canine din rasele de ciobanesti belgieni si ciobanesc olandez. 

De asemenea, intrucat C.C.B.O. este membru A.Ch.R., membrii C.C.B.O. vor beneficia de reduceri ale taxelor de participare la expozitiile organizate sub egida F.C.I. si A.Ch.R., precum si de serviciile Cartii de Origine din cadrul A.Ch.R.


Pentru a deveni membru C.C.B.O. trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 1. Citeste cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si vezi daca esti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului.


2. In caz afirmativ, descarca si tipareste documentatia de inscriere in club (atasat si prezentei proceduri).


3. Completeaza cu litere MARI, in mod corespunzator, TOATE campurile si semneaza cererea de inscriere in club.


4. Anexa 1 la cererea de inscriere, ce consta in Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si acordul tau in prelucrarea anumitor date cu caracter personal, trebuie completata tinand cont atat de faptul ca unele dintre datele tale personale vor fi in mod OBLIGATORIU prelucrate, cat si de faptul ca altele vor fi prelucrate FACULTATIV, adica numai daca ti-ai exprimat acordul in acest sens.


5. Astfel, te rugam sa ai in vedere ca este OBLIGATORIE:

 • completarea olografa a numelui si prenumelui/lor in spatiul marcat cu indicele 2 in cuprinsul paragrafului 19 al informarii, SI

 • aplicarea semnaturii tale in spatiul marcat cu indicele 1 de la acelasi paragraf 19, precum si in spatiul marcat cu indicele 3 de la paragraful 20 al informarii,

iar in cazul in care NU procedezi asa, cererea ta va fi respinsa intrucat aceasta ta NU poate fi analizata iar tu NU vei putea deveni membru al clubului daca NU esti de acord cu prelucrarea datelor tale personale conform celor mentionate in paragrafele 19 si 20 ale informarii.


6. Daca doresti sa primesti o legitimatie de membru care sa aiba aplicata fotografia ta, te rugam sa aplici semnatura ta in spatiul marcat cu indicele 4 in cuprinsul paragrafui 21 al informarii; in caz contrar vei primi legitimatie FARA fotografie. Retine deci, ca aplicarea semnaturii tale in acest spatiu este FACULTATIVA, in functie de optiunea ta de a primi legitimatie cu sau fara fotografie!


7. Te rugam sa acorzi o atentie paragrafelor 22 si 23 din informare, iar daca doresti sa facem publice, prin afisarea pe site-urile de internet, in cataloagele si in materialele de prezentare a evenimentelor chinologice in scopul promovarii calitatii tale de membru al asociatiei sau in scop de reclama, marketing si publicitate a serviciilor si produselor chinologice oferite de tine personal sau de entitatile cu sau fara personalitate juridica din care faci parte sau pe care le reprezinti, toate sau doar o parte din datele tale personale, atunci aplica semnatura ta in spatiile marcate cu indicii 5 – 19 din dreptul datelor care doresti sa fie facute publice. Retine deci, ca aplicarea semnaturii tale in aceste spatii este FACULTATIVA, in functie de optiunile tale!


8. Daca doresti sa primesti, in mod automat, mesaje de reamintire privind obligatia de plata la termen a cotizatiei anuale, obligatia actualizarii datelor personale, convocarile Adunarilor generale, functionarea Operatorilor asociati, precum si comunicari comerciale privind activitatile si evenimentele chinologice desfasurate/organizate de Operatorii asociati, prin utilizarea unor sisteme automate de apelare si comunicare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, te rugam sa aplici semnatura ta in spatiul marcat cu indicele 20 la paragraful 24 al informarii. Retine deci, ca aplicarea semnaturii tale in acest spatiu este FACULTATIVA, in functie de optiunea ta de a primit sau nu aceste mesaje de reamintire si/sau comunicari comerciale!


9. Te rugam sa fii atent si sa NU aplici NICI numele si prenumele si NICI semnatura ta in spatiile marcate cu indicele 21 si 22 din cuprinsul paragrafului 25, caci daca procedezi in acest mod cererea ta va fi respinsa ca inadmisibila si nu se vor putea efectua niciun fel de comunicari cu tine.


10. Anexa 2 la cererea de inscriere o constituie copia CERTIFICATA CU ORIGINALUL a actului tau de identitate, care poate fi, dupa caz:

 • cartea de identitate, pentru cetatenii romani cu domiciliul in Romania,

 • pasaportul, pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate,

 • cartea de identitate pentru cetatenii straini cu domiciliul in orice tara a Uniunii Europene,

 • pasaportul, pentru cetatenii straini cu domiciliul in afara Uniunii Europene,

 • permisul de sedere, pentru cetatenii straini cu resedinta in Romania.

Certificarea o vei realiza chiar tu, aplicand pe copie mentiunea ”conform cu originalul” SI semnatura ta in dreptul sau sub aceasta mentiune.


11. Achita taxa de inscriere (400 lei) si cotizatia anuala (240 lei) in contul bancar RO23 BTRL RONC RT04 3539 4801, deschis de Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi la Banca Transilvania si apoi tipareste documentul de plata, care va constitui Anexa 3 la cererea de inscriere, cu precizarea ca daca ai fost membru C.C.B.O. si doresti sa redobandesti aceasta calitate, taxa de inscriere este de doar 200 lei.


12. Transmite documentatia de inscriere, formata din

 • originalul cererii de inscriere,

 • originalul infomarii privind prelucrarea datelor personale (Anexa 1),

 • copia certificata a actului de identitate (Anexa 2) si

 • copia documentului de plata a taxei de inscriere si a cotizatiei anuale (Anexa 3),

catre Secretariatul clubului, pe urmatoarele date de contact: Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi – Ilfov, Dudu (Chiajna), 077041, str. Salcamilor nr.20A, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392, NUMAI printr-un serviciu de curierat rapid (de preferinta Fan Curier), achitand taxele de expeditie.

Te informam ca documentele transmise prin serviciul Postei Romane NU pot fi prelutate, astfel incat iti vor fi returnate.


13. Pe cale de exceptie, documentatia de inscriere poate fi transmisa ca si document electronic, PRIN EMAIL, pe adresa de posta electronica info@ccbor.ro, DACA SI NUMAI DACA are atasate/incorporate semnaturi electronice realizate cu un certificat digital de semnatura electronica extinsa si DACA sunt atasate mesajului email intr-un fisier parolat sau intr-o arhiva parolata de tip .RAR sau .ZIP, a carei parola, din considerente legate de protectia datelor cu caracter personal, va fi transmisa separat de mesajul email, prin telefon, WhatsApp sau SMS la numarul telefon 0722-358.392.

ATENTIE! Daca vei transmite copii scanate care NU sunt semnate cu un certificat digital de semnatura electronica extinsa, atunci acestea NU vor fi luate in considerare, intrucat NU sunt conforme G.D.P.R., iar mesajele electronice la care sunt atasate vor fi sterse imediat ce au fost primite, fara nicio alta instiintare prealabila.


14. In acord cu procedura prevazuta la art. 7 din Statut, conducerea clubului va analiza rapid oportunitatea (re)asocierii cu tine, urmand a fi instiintat ulterior daca ai dobandit calitatea de membru.


15. DUPA ce ai dobandit calitatea de membru al clubului, intra pe site-ul oficial de internet al clubului http://ccbor.ro/register si inregistreaza-te ca utilizator al site-ului, urmand pasii existenti acolo.


16. Calitatea de utilizator al site-ului iti va fi acordata dupa verificarea datelor furnizate de tine, iar de la data activarii contului vei avea acces si la sectiunile din site care contin documentele interne ale clubului si/sau date cu caracter personal care trebuiesc protejate.


17. Atentie! Obtinerea calitatii de membru al clubului NU inseamna ca ai obtinut si un cont de utilizator pe site-ul de internet www.ccbor.ro, deci, DUPA ce ai fost instiintat ca dobandit calitatea de membru al clubului, trebuie sa procedezi conform pct. 14 de mai sus.


Echipa C.C.B.O.

Formulare necesare pentru inscriere

# Titlu document Descarca
1 2020-12-30 procedura dobandire calitate membru CCBO ver.30dec2020.pdf

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
 • Bihor, Oradea

 • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
 • Ilfov, Dudu, 077041

 • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor