Beneficii de a fi membru CCBO

Membrii CCBO beneficiaza de consultanta specializata in domeniul cresterii si educarii exemplarelor canine din rasele de ciobanesti belgieni si ciobanesc olandez. 

De asemenea, de la data aderarii CCBO la AChR, membrii CCBO vor beneficia de reduceri ale taxelor de participare la expozitiile organizate sub egida AChR si de serviciile Cartii de Origine din cadrul AChR.


Pentru a deveni membru CCBO trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:


1. Citeste cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si vezi daca esti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului.


2. In caz afirmativ, descarca formularul cererii de dobandire a calitatii de membru si anexele 1 si 2 la acesta (atasate procedurii afisate mai jos).


3. Completeaza olograf in mod corespunzator si semneaza cererea de dobandire a calitatii de membru, inclusiv anexele 1 – 4.


4. Achita taxa de inscriere (200 lei) si cotizatia anului 2019 (120 lei) NUMAI in contul bancar RO23 BTRL RONC RT04 3539 4801 deschis pe numele clubului la Banca Transilvania si apoi tipareste documentul de plata, care va constitui anexa 5 la cerere.


5. Transmite ORIGINALUL cererii de dobandire a calitatii de membru si anexele 1 – 5 la aceasta catre Secretariatul clubului, pe urmatoarele date de contact: Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi, Bucuresti, Sector 4, b-dul Unirii nr. 10, bl. 7B, sc. 2, et. 6, apt. 46, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392, prin serviciul de curierat rapid Fan Curier, achitand taxele de expeditie.


6. In acord cu procedura prevazuta la art. 7 din Statut, conducerea clubului va analiza rapid oportunitatea asocierii cu tine, urmand a fi instiintat, printr-un mesaj email, daca ai dobandit calitatea de membru.


7. Dupa ce ai dobandit calitatea de membru al clubului, intra pe site-ul oficial de internet al clubului http://ccbor.ro/register si inregistreaza-te ca utilizator al site-ului, urmand pasii existenti acolo.


8. Calitatea de utilizator al site-ului iti va fi acordata dupa verificarea datelor furnizate de tine, iar de la data activarii contului vei avea acces si la sectiunile din site care contin documentele interne ale clubului si/sau date cu caracter personal care trebuiesc protejate.

9. Atentie! obtinerea calitatii de membru in club NU inseamna ca ai obtinut si un cont de utilizator al site-ului de internet www.ccbor.ro; in concret, dupa ce ai dobandit calitatea de membru al clubului trebuie sa procedezi conform pct. 7 de mai sus.

Formulare necesare pentru inscriere

# Titlu document Descarca
1 2019-04-09 73 procedura dobandire calitate membru actualizata 09.04.2019.pdf

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bucureşti, Sector 1

  • Str. Av. Grigore Stamatescu nr 11, et.1


Adresa de Corespondență
  • Bucureşti, Sector 4

  • B-dul. Unirii nr 10, bl. 7B, sc. 2, ap. 46