Beneficii de a fi membru CCBO

24.01.2022

Membrii C.C.B.O. beneficiaza de consultanta specializata in domeniul cresterii si educarii exemplarelor canine din rasele de ciobanesti belgieni si ciobanesc olandez. 

De asemenea, intrucat C.C.B.O. este membru A.Ch.R., membrii C.C.B.O. vor beneficia de reduceri ale taxelor de participare la expozitiile organizate sub egida F.C.I. si A.Ch.R., precum si de serviciile Cartii de Origine din cadrul A.Ch.R.


Pentru a deveni membru C.C.B.O. trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 

               1. Citeste cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si vezi daca esti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului.

 

               2. In caz afirmativ, descarca si tipareste formularele de inscriere in club, atasate prezentei proceduri, dar care sunt si disponibile pentru descarcare aici https://ccbor.ro/storage/formulare_inscriere/2022-01-24%20procedura%20INSCRIERE%20CCBO%20vers.24.01.2022.pdf

 

               3. Documentatia de inscriere in club este formata din urmatoarele PATRU documente, respectiv:

        - cererea de inscriere,

               - informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Anexa 1),

               - actul de identitate, in fotocopie (Anexa 2) si

               - dovada de plata a taxei de inscriere si a cotizatiei anuale, in fotocopie (Anexa 3).

 

               4. Cererea de inscriere trebuie sa o complezi cu litere DE TIPAR, in mod corespunzator, in TOATE campurile, cu exceptia campurilor privind resedinta care se completeaza doar daca adresa de domiciliu este diferita de adresa mentionata in actul de identitate sau daca in actul de identitate nu este mentionata nicio adresa de domiciliu.

               Avand in vedere stadiul actual al tehnologiei si modalitatile tehnice concrete de comunicare si de realizare a identificarii membrilor in site-ul clubului pe baza de adresa de email si numar de telefon mobil, ESTE OBLIGATORIU sa ne furnizezi o adresa de email valida si a numarul tau de telefon mobil.

               Ia aminte ca daca NU vei completa TOATE campurile din cererea de inscriere si daca nu o vei SEMNA, documentatia de inscriere NU va fi considerata completa!

 

               5. Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Anexa 1) presupune doar bifarea OPTIONALA casutelor de la paragrafele 15 si 16 si semnarea ei

               Astfel:

               - bifeaza casuta de la paragraful 15 DOAR daca doresti sa primesti mesaje de reamintire privind obligatia de plata la termen a cotizatiei anuale si alte obligatii statutare sau legale, convocarile Adunarilor generale, functionarea Asociatiei, precum si orice alte comunicari privind activitatile si evenimentele desfasurate/organizate de Asociatie, prin utilizarea unor sisteme automate de apelare si comunicare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului. Te informam ca refuzul tau are drept consecinta doar netransmiterea mesajelor si comunicarilor mai sus mentionate. Retine deci ca bifarea casutei este FACULTATIVA si ca aceasta actiune este lasata exclusiv la latitudinea ta!

               - bifeaza casuta de la paragraful 16 DOAR daca doresti sa fii inclus intr-un grup WhatsApp impreuna cu toti ceilalti membri ai clubului care au fost de acord in acest sens, pentru a transmite mesaje directe catre toti ceilalti membri ai clubului inscrisi in grup, pentru a primi mesaje de la ceilalti membri pe acest grup, dar si pentru a primi mesaje de reamintire privind obligatia de plata la termen a cotizatiei anuale si alte obligatii statutare sau legale, convocarile Adunarilor generale, functionarea Asociatiei, precum si orice alte comunicari privind activitatile si evenimentele desfasurate/organizate de Asociatie. Te informam ca prin includerea ta in acest grup iti exprimi in mod neechivoc consimtamantul ca numarul de telefon, numele si prenumele tale, precum si pictograma aferente contului tau de WhatsApp sa fi dezvaluite celorlalti membri inclusi in acest grup. De asemenea, te informam ca refuzul tau de a fi inclus in acest grup are drept consecinta doar imposibilitatea transmiterii si a primirii de catre tine a mesajelor si comunicarilor mai sus mentionate. Retine deci ca bifarea casutei este FACULTATIVA si ca aceasta actiune este lasata exclusiv la latitudinea ta!

               Ia aminte ca daca NU vei SEMNA informarea, documentatia de inscriere NU va fi considerata completa!

 

               6. Actul de identitate (Anexa 2), a carui fotocopie LIZIBILA trebuie sa o furnizezi, poate fi, dupa caz:

               - cartea de identitate, pentru cetatenii romani cu domiciliul in Romania,

               - pasaportul, pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate,

               - cartea de identitate pentru cetatenii straini cu domiciliul in  orice tara a Uniunii Europene,

               - pasaportul, pentru cetatenii straini cu domiciliul in afara Uniunii Europene,

               - permisul de sedere, pentru cetatenii straini cu resedinta in Romania.

               Ia aminte ca daca nu vei furniza fotocopia lizibila a actului tau de identitate, documentatia de inscriere NU va fi considerata completa!

 

               7. Dovada de plata a taxei de inscriere si a cotizatiei anuale (Anexa 3), in fotocopie LIZIBILA, trebuie sa ateste achitarea taxei de inscriere (400 lei) si cotizatia anuala (240 lei) in contul bancar RO23 BTRL RONC RT04 3539 4801, deschis de Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi la Banca Transilvania.

               Ia aminte ca daca NU vei furniza fotocopia lizibila a dovezii de plata, documentatia de inscriere NU va fi considerata completa!

 

               8. TRANSMITE documentatia de inscriere catre club in una dintre cele DOUA modalitati de mai jos:

               - fie IN ORIGINAL prin CURIER RAPID, achitand taxele de expeditie, transmitand plicul ce contine originalul documentatiei pe urmatoarele date de contact: Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi – Ilfov, Dudu (Chiajna), 077041, str. Salcamilor nr.20A, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392.

Ia aminte ca pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri PRIN CURIER RAPID, intrucat expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate! Pe cale de consecinta, daca vei transmite documentatia de inscriere prin Posta Romana, aceasta iti va fi returnate in mod automat de catre oficiul postal dupa expirarea termenului de pastrare.

               - fie IN COPIE ELECTRONICA prin EMAIL, sens in care trebuie sa SCANEZI intreaga documentatie de inscriere, sa ARHIVEZI fisierele rezultate (tip .RAR, .ZIP sau .7z), sa PAROLEZI arhiva si sa o TRANSMITI pe adresa de posta electronica ccbo@bagia.ro

Din considerente legate de protectia datelor tale cu caracter personal continute in documentatia de inscriere, transmite PAROLA arhivei numai prin SMS la numarul  telefon 0773.736.044, precizand in SMS initialele clubului si numele tau (ex. CCBO – Popescu Vasile).

 

       9. Imediat ce secretariatul clubului va verifica si va constata ca documentatia de inscriere primita de la tine este completa, ESTE OBLIGATORIU sa participi la procedura de identificare a ta prin intermediul unui apel video, sens in care te rugam sa ai la indemana copia actului de identitate, sa raspunzi apelului video si solicitarilor personalului care va face identificarea.

               Ia aminte ca daca NU vei participa la procedura de identificare, documentatia de inscriere NU va fi considerata completa si NU va fi inaintata de catre conducerea clubului!

 

               10. Odata ce identificarea ta s-a realizat cu succes, documentatia de inscriere va fi transmisa conducerii clubului care, in acord cu procedura prevazuta in Statut, va analiza rapid oportunitatea asocierii/reasocierii cu tine.

 

               11. Te vom instiinta prin EMAIL, pe adresa furnizata de tine, asupra deciziei luate de conducerea clubului asupra cererii tale.

 

               12. Daca ai fost informat ca ai dobandit calitatea de membru al clubului, INregistreaza-te ca utilizator al site-ului oficial de internet al clubului la adresa https://ccbor.ro/register urmand procedura de inregistrare pe care o vei gasi acolo.

Calitatea de utilizator al site-ului iti va fi acordata dupa verificarea datelor furnizate de tine, iar de la data activarii contului vei avea acces si la sectiunile din site care contin documentele interne ale clubului si/sau date cu caracter personal care trebuiesc protejate.

Atentie! Obtinerea calitatii de membru in club NU inseamna ca ai obtinut si un cont de utilizator al site-ului de internet  www.ccbor.ro, deci, DUPA ce ai fost instiintat ca dobandit calitatea de membru al clubului trebuie sa te inregistrezi ca utilizator al site-ului de mai sus.

 

Echipa C.C.B.O.

Formulare necesare pentru inscriere

# Titlu document Descarca
1 2022-01-24 procedura INSCRIERE CCBO vers.24.01.2022.pdf

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bihor, Oradea

  • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
  • Ilfov, Dudu, 077041

  • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor