Beneficii de a fi membru CCBO

Membrii CCBO beneficiaza de consultanta specializata in domeniul cresterii si educarii exemplarelor canine din rasele de ciobanesti belgieni si ciobanesc olandez. 

De asemenea, de la data aderarii CCBO la AChR, membrii CCBO vor beneficia de reduceri ale taxelor de participare la expozitiile organizate sub egida AChR si de serviciile Cartii de Origine din cadrul AChR.


Pentru a deveni membru CCBO trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:


 1. Citeste cu atentie Statutul clubului (disponibil in sectiunea Regulamente) si vezi daca esti interesat de scopurile si obiectivele clubului, de drepturile si de obligatiile care revin membrilor clubului.


2. In caz afirmativ, descarca formularul cererii de dobandire a calitatii de membru si anexele 1 si 2 la acesta (atasat prezentei proceduri).


3. Completeaza OLOGRAF in mod corespunzator si semneaza cererea de dobandire a calitatii de membru, inclusiv anexele 1 – 4.


4. Achita taxa de inscriere (400 lei) si cotizatia anului 2020 (240 lei) in contul bancar RO23 BTRL RONC RT04 3539 4801 deschis de Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi la Banca Transilvania si apoi tipareste documentul de plata, care va constitui anexa 5 la cerere, cu precizarea ca daca ai fost membru CCBO si doresti sa redobandesti aceasta calitate, taxa de inscriere este de doar 200 lei.


5. Transmite ORIGINALUL cererii de dobandire a calitatii de membru si anexele 1 – 5 la aceasta catre Secretariatul clubului, pe urmatoarele date de contact: Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi – Ilfov, Chiajna, str. Salcamilor nr.20A, in atentia domnului Lucian Bagia, telefon 0722-358.392, NUMAI prin serviciul de curierat rapid Fan Curier, achitand taxele de expeditie.


6. In acord cu procedura prevazuta la art. 7 din Statut, conducerea clubului va analiza rapid oportunitatea asocierii cu tine, urmand a fi instiintat, printr-un mesaj email, daca ai dobandit calitatea de membru.


7. DUPA ce ai dobandit calitatea de membru al clubului, intra pe site-ul oficial de internet al clubului http://ccbor.ro/register si inregistreaza-te ca utilizator al site-ului, urmand pasii existenti acolo.


8. Calitatea de utilizator al site-ului iti va fi acordata dupa verificarea datelor furnizate de tine, iar de la data activarii contului vei avea acces si la sectiunile din site care contin documentele interne ale clubului si/sau date cu caracter personal care trebuiesc protejate.


9. Atentie! obtinerea calitatii de membru in club NU inseamna ca ai obtinut si un cont de utilizator al site-ului de internet www.ccbor.ro, deci, DUPA ce ai fost instiintat ca dobandit calitatea de membru al clubului trebuie sa procedezi conform pct. 7 de mai sus.

Formulare necesare pentru inscriere

# Titlu document Descarca
1 2020-02-15 118 procedura dobandire calitate membru CCBO ver.15feb2020.pdf

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bihor, Oradea

  • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
  • Ilfov, Chiajna

  • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor