Inapoi la noutati

Atentie la termenul de 15 zile pentru actualizarea datelor personale de identificare ale beneficiarilor reali ai C.C.B.O.!

31.12.2020


Reamintim membrilor cu drept de vot ai C.C.B.O. ca actualizarea datelor personale de identificare este obligatorie ORI DE CATE ORI datele de identificare s-au modificat prin:

- schimbarea numelui/prenumelui si eliberarea unui nou act de identitate pentru acest motiv,

- schimbarea adresei de domiciliu sau resedinta si eliberarea unui nou act de identitate pentru acest motiv,

- eliberarea unui nou act de identitate pentru oricare alte motive decat cele mentionate mai sus.


In concret, in termen de maximum 15 zile de la data modficarii datelor  personale de identificare, membrii cu drept de vot ai C.C.B.O. au obligatia sa urmeze procedura de actualizare a datelor personale de identificare ale beneficiarilor reali, disponibila atat in atasamentul de mai sus, cat si prin accesarea link-ului urmator https://ccbor.ro/storage/regulament/79/2020-12-30%20procedura%20actualizare%20date%20identificare%20BR%20CCBO%20vers.30.12.2020.pdf, din sectiunea publica Regulamente.


Atentie! Neactualizarea datelor personale de identificare a membrilor cu drept de vot ai C.C.B.O. in termen de 15 zile de la data modificarii loratrage pierderea, DE DREPT, a calitatii de membru al clubului, situatie care va genera costuri suplimentare in sarcina clubului si a A.Ch.R. din perspectiva indeplinirii obligatiilor legale de actualizare a datelor de identficare ale beneficiarilor reali.


Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bihor, Oradea

  • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
  • Ilfov, Dudu, 077041

  • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor