Inapoi la noutati

Scrisoare catre posesorii de ciobanesti belgieni

Scrisoare catre posesorii de ciobanesti belgieni

publicat in 21 Aprilie 2019, ora 07:48

21.04.2019


Stimati iubitori ai Ciobanescului Belgian,

Inainte de toate, dorim sa felicitam pe cei calificati la campionatul mondial al F.M.B.B. 2019.

Pe aceasta cale dorim sa va anuntam faptul ca in urma validarii de catre Adunarea Generala a Asociatiei Chinologice Romane (A.Ch.R.) din data de 30.03.2019, a avizului preliminar pozitiv de asociere emis de catre al Consiliul Director al A.Ch.R. la data de 19.07.2018, Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi din Romania (C.C.B.O.), a devenit membru cu drepturi si obligatii depline al Asociatie Chinologice Romane.

De asemenea, va informam ca C.C.B.O. a devenit membru cu drepturi si obligatii depline si al Federatiei Mondiale de Ciobanesti Belgien (F.M.B.B.), asa cum rezulta din mentiunile de pe site-ul F.M.B.B. http://fmbb.net/belgian_shepherd_clubs.php,

Dupa cum probabil stiti, pana acum Romania a participat la campionatele mondiale F.M.B.B. de mai bine de 10 ani, cu titlu de exceptie, neavand o structura nationala afiliata.


In lumina acestui fapt, dorim sa va aducem la cunostinta despre posibilitatea de a deveni membrii ai C.C.B.O. care, asa cum am aratat mai sus, este membru al A.Ch.R. si al F.M.B.B., in acest fel respectandu-se toate cerintele regulamentului F.M.B.B. de participare la campionatele mondiale organizate de/sub egida F.M.B.B.

Detaliile legate de inscrierea in C.C.B.O. le gasiti pe urmatorul link: https://C.C.B.O.r.ro/register. Inregistrarea este simpla parcurgand pasii ceruti de site si urmand instructiunile postate pe site.


Va multumim anticipat pentru sustinerea si intelegerea dvs., prin decizia dvs. de a deveni membru al C.C.B.O., ca reprezentant de top al Romaniei la campionatul mondiale F.M.B.B.!


Mult succes la Pisek!
Echipa C.C.B.O.

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bihor, Oradea

  • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
  • Ilfov, Dudu, 077041

  • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor