Inapoi la noutati

Campionatul C.C.B.O. 29-31 noiembrie 2021 reprogramat pentru perioada 14-16 ianuarie 2022

Campionatul C.C.B.O. 29-31 noiembrie 2021 reprogramat pentru perioada 14-16 ianuarie 2022

publicat in 13 Ianuarie 2022, ora 15:25

Atasamente

Avand in vedere evolutia pandemiei cauzate de virusul Sars-Cov2 in Romania, Campionatul C.C.B.O. 29-31 noiembrie 2021 a fost reprogramat pentru perioada 14-16 ianuarie 2022, in incinta Stadionului Motorul, situat in Oradea, 410553, Calea Clujului nr. 202 VEZI LOCATIA AICI, unde se vor desfasura urmatoarele competitii si examene chinologice:

- 14.01.2022 - Examen BH, Examen TSAC,

- 15.01.2022 - Competitie Mondioring categoriile 1, 2, 3 - etapa de  calificare pentru Campionatul Mondial Mondioring FMBB 2022 Grecia,

- 15.01.2022 - 2 x Competitie de club de tipicitate/conformitate (frumusete),

- 16.01.2022 - Competitie Mondioring categoriile 1, 2, 3 - etapa de  calificare pentru Campionatul Mondial Mondioring FMBB 2022 Grecia.


CONDITII CONTRACTUALE DE PARTICIPARE:

1. Competitiile si examenele chinologice se vor desfasura fara spectatori, cu respectarea Regulamentului A.Ch.R. de prevenire si gestionare a infectiilor cu virusul Sars-Cov2, disponibil AICI, precum si cu respectarea tuturor celorlalte regulamente  F.C.I. si A.Ch.R. aplicabile si a tuturor dispozitiilor nationale si comunitare privind protectia animalelor, privind cainii fara stapan si a celor privind cainii periculosi si agresivi.

2. Participarea este permisa numai pentru competitorii care se vor inscrie online, pe site-ul CANIVA. Nicio alta forma de inscriere NU va fi luata in considerare, iar taxele de inscriere achitate nu se restituie.

3. Plata taxelor de inscriere se va face exclusiv prin depunere sau transfer in contul bancar al clubului. Nu se accepta plati in numerar.

4. Pentru competitorii care NU au resedinta permanenta in afara Romaniei, organizatorul a stabilit tarife majorate, in moneda EUR, in vederea acoperirii tuturor cheltuieililor suplimentare legate de traducerile in/dintr-o limba oficiala F.C.I. din/in limba romana a documentelor, conversatiilor, arbitrajelor etc.

5. Nu au dreptul sa se inscrie si sa participe la examenele si competitiile chinologice, competitorii care NU sunt membrii unei asociatii/club din cadrul organizatiilor chinologice recunoscute de F.C.I. In cazul inscrierilor efectuate cu nesocotirea interdictiei mai sus-mentionate, inscrierea se anuleaza, iar taxa de inscriere achitate nu se restituie.

6. Intrucat in cadrul competitiilor Mondioring ce se desfasoara in spatii deschise numarul de starturi este limitat la perioada de timp in care este prezenta lumina naturala, confirmarea inscrierilor se va face de catre organizator, la sfarsitul perioadei de inscriere, pe principiul ”primul venit, primul servit” dupa cum urmeaza: mai intai, vor fi confirmate inscrierile competitorilor care sunt membrii ai C.C.B.O., in ordinea inscrierii si a platii taxelor de inscriere, apoi vor fi confirmate inscrierile competitorilor care NU sunt membrii  C.C.B.O.in ordinea inscrierii si a platii taxelor de inscriere. Organizatorul va invalida toate inscrierile pentru care, cu respectarea ordinii de mai sus, nu este posibila participarea si arbitrarea in perioada de timp in care este prezenta lumina naturala si va instiinta competitorii in acest sens. Taxele aferente inscrierilor invalidate se vor restitui numai prin transfer in conturile bancare pe care competitorii le vor indica in scris, mai putin contravaloarea spezelor bancare aferente atat incasarii si restituirii taxelor in/din contul bancar al clubului.


Prin transmiterea formularului de inscriere online, competitorii accepta si se angajeaza sa respecte toate conditiile contractuale de participare mai sus mentionate. Nu este acceptata inscrierea si participarea la examenele si competitiile chinologice cu respectarea partiala a conditiilor contractuale de participare.


Va asteptam cu nerabdare si va dorim succes!

Echipa C.C.B.O.

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bihor, Oradea

  • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
  • Ilfov, Dudu, 077041

  • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor