Inapoi la evenimente

2 x Competitie de club de tipicitate/conformitate (frumusete) - Romania, Oradea, 15.01.2022

2 x Competitie de club de tipicitate/conformitate (frumusete) - Romania, Oradea, 15.01.2022

Data evenimentului: 15 Ianuarie 2022, ora 10:00

publicat in 13 Ianuarie 2022, ora 20:00

Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi, membra a Asociatiei Chinologice Romane (A.Ch.R.) si a Federation Mondial Berger Belge (F.M.B.B.), organizeaza DOUA competitii de club de tipicitate/conformitate (frumusete), una dupa celalalta, in data de 15.01.2022, in incinta Stadionului Motorul, situat in Romania, Bihor, 410553, Oradea, Calea Clujului nr. 202 VEZI LOCATIA AICI

Arbitri:
1. Doamna Andrea Csatary Nemeth (
Romania), la prima competitie

2. Domnul Mitra Calin (Romania), la cea de-a doua competitie

 

CONDITII CONTRACTUALE DE PARTICIPARE:

1. Competitiile chinologice se vor desfasura fara spectatori, cu respectarea Regulamentului A.Ch.R. de prevenire si gestionare a infectiilor cu virusul Sars-Cov2, disponibil AICI, precum si cu respectarea tuturor celorlalte regulamente  F.C.I. si A.Ch.R. aplicabile si a tuturor dispozitiilor nationale si comunitare privind protectia animalelor, privind cainii fara stapan si a celor privind cainii periculosi si agresivi.

2. Participarea este permisa numai pentru competitorii care se vor inscrie online, prin accesarea urmatorului link https://www.caniva.com/event/14709/participate. Nicio alta forma de inscriere NU va fi luata in considerare, iar taxele de inscriere achitate nu se restituie.

3. Taxa de inscriere este in valoare de 150 LEI per competitie, pentru competitorii cu resedinta permanenta in Romania si in valoare de 30 EUR per competitie, pentru competitorii care NU au resedinta permanenta in Romania, in vederea acoperirii tuturor cheltuieililor suplimentare legate de traducerile in/dintr-o limba oficiala F.C.I. din/in limba romana a documentelor, conversatiilor, arbitrajelor etc.

Plata taxei de inscriere in LEI se va face exclusiv prin depunere sau transfer in contul bancar RO23BTRLRONCRT0435394801 deschis de beneficiarul Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi la Banca Transilvania. 

Plata taxei de inscriere in EUR se va face exclusiv prin depunere sau transfer in contul bancar RO70BTRLEURCRT0435394801 deschis de beneficiarul Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi la Banca Transilvania, cod SWIFT (BIC) BTRLRO22.

4. Nu au dreptul sa se inscrie si sa participe la competitii, competitorii care NU sunt membrii unei asociatii/club din cadrul organizatiilor chinologice recunoscute de F.C.I. In cazul inscrierilor efectuate cu nesocotirea interdictiei mai sus-mentionate, inscrierea se anuleaza, iar taxa de inscriere achitata nu se restituie.

Prin transmiterea formularului de inscriere online, competitorii accepta si se angajeaza sa respecte toate condiitiile contractuale de participare mai sus mentionate. NU este acceptata inscrierea si participarea la examen cu respectarea partiala a conditiilor contractuale de participare.

Va asteptam cu nerabdare si va dorim succes!

Echipa C.C.B.O

Contact

Lăsați-ne un mesaj

0752 682 870

info@ccbor.ro


Sediu Social
  • Bihor, Oradea

  • Str. Iza nr. 11, bl. S6, apt.16


Adresa de Corespondență
  • Ilfov, Dudu, 077041

  • str. Salcamilor nr. 20A, in atentia domnului Lucian Bagia - 0722.358.392. Pe adresa de corespondenta se primesc DOAR expedieri prin curier rapid. ATENTIE! Expedierile efectuate prin Posta Romana NU pot fi preluate, astfel incat vor fi returnate expeditorilor